Interessant

Fotograaf Hans Withoos

Samenwerking met fotograaf Hans Withoos

Een mode reportage met als thema "Gustav klimt".
Zegno heeft de (internationaal) bekende fotograaf Hans Withoos uit Rotterdam geassisteerd bij de mode reportage "Gustav klimt". Het betreft de kledinglijn van de gerenommeerde braziliaanse mode ontwerper Fernando Silva en The people of the Labyrinths.

Eduard Planting Gallery

Fine Art Photographs.
Eduard Planting Gallery in Amsterdam is gespecialiseerd in twintigste-eeuwse en hedendaagse fotografie, zowel van bekende fotografen als van opkomende talenten. Minimaal zes keer per jaar wordt een (solo)expositie georganiseerd in de galerie, daarnaast wordt deelgenomen aan een aantal gerenommeerde kunstbeurzen. Er is ook de mogelijkheid om om ouder werk (vintage) aan te schaffen van wereldwijd beroemde fotografen.

Nieuws archief

15.12.2012. Boek van Arnold Karskens "Het Beestmensch" overhandigd door de fractie voorzitter SP Emile Roemer

fotoreportage boek Arnold Karskens Zegno mocht als fotograaf aanwezig zijn bij de boekpresentatie georganiseerd door Atlast boek uitgeverij te Amsterdam waarbij het nieuwe boek van Arnold Karskens (oorlogs- en misdaadverslaggever) gepresenteerd en overhandigd werd door de fractie voorzitter van de SP Emile Roemer. Het boek gaat over de laatste ongestrafte voortvluchtige oorlogsmisdadiger uit de tweede wereld oorlog Klaas Carel Faber.

27.9.2013. Zegno Exposeert in Eggert Galerie

Zegno mocht als gast exposant esposeren in de Eggert Galerie te Purmerend. Het Eggert winkelcentrum heeft met een groep kunstenaars de handen ineengeslagen en een tijdelijke galerie geopend in het winkelcentrum. Eigenaar Wereldhave is erg enthousiast over de samenwerking. “Met 15 vaste kunstenaars en wisselende gast-exposanten organiseren we elke zes weken een feestelijke opening met nieuwe kunstwerken. Het publiek weet de Eggert Galerie goed te vinden. Eggert Galerie03.3.2014. Zegno doet project Mine Religion

Met medewerking van kunst fotograaf Vincent van Rijs heeft Zegno project "Mine Religion" uitgevoerd (locatie Amsterdam / Hilversum). Met dank aan model Mathilda Jonker waarbij zij als een heilige icoon (madonna) is uitgebeeld. De boodschap achter de foto's is dat bijna ieder mens iets moois in zich draagt ondanks alle gebeurtenissen of alle (voor) oordelen. Religie staat op zich en een ieder draagt deze uit op zijn of haar manier. Religie laat zich niet altijd vangen in regels en niemand is perfect. Het is "Mine Religio".. Zie portfolio.